woensdag 29 mei 2013

Nieuws, nieuws, nieuws....

Tja, daar ben ik weer... ik heb eigenlijk zoveel te vertellen, dat ik amper weet waar ik moet beginnen. Voel me een beetje ala ADHD, maar ik probeer het maar weer in chronologische volgorde allemaal voor de belangstellenden neer te typen... Tja, op Facebook gooi je er een zinnetje op en is het klaar, maar van een blog-berichtje mag je toch wel iets meer verwachten, want wie weet is dat wel het lichtpuntje in iemands week ;-)

Al enkele weken maakt onze postbode over-uren, want er blijven maar envelopjes aankomen... Ik ben namelijk het een en het ander aan het bestellen geweest (en nog) voor alle feestelijke momenten die gaan komen. Hoe en wat horen jullie t.z.t. Het zijn echter niet alleen bestellingen geweest... Ik schreef al dat de firma Gütermann iets leuks beschikbaar heeft besteld voor de Quiltdag, maar inmiddels hebben ook De Fontein Tirion Uitgevers en Aurifil Italy een bijdrage naar mij verzonden.
Ook hiervoor geldt, wat ze gesponsord hebben, blijft nog een verrassing ;-)
Komende vrijdag vieren we bij de Fonkel dat de quiltbee alweer 4 jaar bestaat.... op vrijdag 29 mei 2009 was de allereerste keer, met maarliefst een opkomst van 5 dames (mijzelf niet meegeteld uiteraard) Het mooiste is dat 1 van die dames nog steeds een zeer trouwe deelneemster is aan de quiltbee, maar ook dat ze bij de quiltbee pas BEGONNEN is met quilten. Dat is toch geweldig!

Zoals ik al schreef gaan we het een beetje vieren tijdens de quiltbee komende vrijdag, maar voor degenen die er dan niet bij kunnen zijn, wil ik het hier ook wel een beetje vieren. Degene die precies raadt hoeveel echte quiltbees hebben plaatsgevonden (dus geen quiltdagen of andere uitstapjes meegeteld) of het dichtste bij het precieze aantal komt, die wint een klein prijsje. Dus doe een mooie gok en reageer met je antwoord op dit bericht! Op donderdag 6 juni maak ik de gelukkige winnaar bekend!

 

Verder kan ik vertellen dat de siggies-quilt van Quiltdag 2012 al hele mooie vormen aan het aannemen is. De top is bijna af en de affe quilt wordt uiteraard weer geshowd op zaterdag 12 oktober 2013.... Overigens is er 1 plekje vrijgekomen op de deelnemerslijst... Ben je of ken je iemand die nog graag wil deelnemen, neem dan contact met me op. Zorg ervoor dat ik je emailadres heb, want anders kan ik je geen info toesturen om je deelname definitief te maken en andere belangrijke weetjes!

 
Het is alweer bijna etenstijd, dus ik ga nu dit bericht weer afsluiten... Tot binnenkort!8 opmerkingen:

 1. ik gok op 83 ....kan het echt ni weten ben pas lid van het groepje
  anitadefreine@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet van sommige dames die naar de quiltbee gaan maar weet niet meer hoe vaak ze bij elkaar komen hahaha .... dus ik gok 92

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb echt geen idee dus ik gok ook maar. 82 keer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. marleen van der linden4 juni 2013 om 18:48

  ik zal ook een gokje doen 56 keer
  grt marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmmm... mijn eerste ingeving was 76, maar die is er al... en mama heeft 78... nou dan ga ik ertussenin zitten met 77, is ook wel een leuk getal
  groetjes ankie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hai SABINE

  ik wil nog een schatting uitbrengen i.v.m. hoeveel quiltbee ’s

  krijg het niet op de site...

  ik schat 95 keer

  Kus Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen