dinsdag 15 december 2009

Winnaressen van mijn give-away

Er waren helaas niet zoveel deelnemers aan mijn give-away, maar veel van de vaste lezers van mijn blog komen natuurlijk ook gezellig naar de Fonkel Quiltbee :-)

Er waren welgeteld 7 deelnemers, waarvan 3 met een kansverdubbelaar.Dus in totaal waren er 10 lootjes. Manlief was wel bereid om te assisteren :-)De winnares van het pakketje is: Mai (Marie Joze).

Ik heb echter besloten om nog 2 troostprijsjes uit te delen, dus manlief mocht nog twee lootjes trekken:Simone & Marijke ontvangen allebei het patroontje en een zakje met 10 belletjes.

Dames, van harte gefeliciteerd! Mailen jullie mij je adres, dan kan het deze week nog op de bus?!
Alvast veel plezier ermee gewenst & ik zie graag een foto van de affo verschijnen.

Inmiddels heb ik al 2 foto's van affo's ontvangen, namelijk van Ienemieneke & Colette.Je ziet wat het inkleuren doet en de andere gebruikte kleuren. Allebei keigaaf! Wie volgt met haar affo????

3 opmerkingen:

 1. Geef je DH een kusje op zijn voorhoofd van mij, dat hij mijn naam eruit heeft gehaald. Ik ben echt heel blij mee. Ik mail je mijn adres. De andere dames proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sabientje, Henri heeft het goed gedaan, ook al heb ik niet gewonnen, hihi......
  Ach ik mag helemaal niet mopperen, heb op de bee bij jou thuis het patroontje bemachtigd en een zakje met belletjes gekregen van jou.
  Het is de andere dames van harte gegund!

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heel erg leuk, Sabine, zo'n mooie prijs te winnen!!! Goh, ik zit je hier met een grote glimlach te schrijven. De kleedjes die tot nu toe af zijn, zijn wel erg leuk geworden!
  Een fijne avond en gezellige woensdag!
  Mai en Marijke, ook gefeliciteerd (O:

  BeantwoordenVerwijderen