dinsdag 29 december 2009

Back from the UK :-)

Inmiddels weer veilig teruggekeerd uit Engeland...
Kan nu dus ook de inhoud van de Secret Santa cadeautjes laten zien... De geefster lijkt mijn smaak goed te kennen :-) Mooie kleurtjes en wat glimmers. Ben er ERG blij mee!
Onze Kerst in Engeland was een geweldige ervaring. Er lag er minder sneeuw, maar het was er wel erg frisjes en plaatselijk glad. Je kijkt je ogen uit. Mensen in een t-shirtje over straat en megaveel boodschappentassen sjouwen. Je krijgt hier zo te maken met bijvoorbeeld een andere (eet-)cultuur. Henry heeft dus o.a. kalkoen gegeten (ik niet), maar ook typische Engelse dingen, zoals hashbrowns, mince pies etc... Hashbrowns zijn erg lekker ;-) Kwam ook weer aan mijn trekken bij Millies Cookies, daar hebben ze de lekkerste (white) chocolate chip cookies ever!


We waren te gast bij Bethany en haar echtgenoot Shawn in Leicester, nabij Birmingham.
Bethany ken ik al sinds zo'n 7 jaar geleden van het kruisteek borduren (met de hand) en ze wilde dan ook best mee gaan naar The Fabric Guild UK. Ze waren officieel gesloten, maar voor het bezoek uit Nederland wilden ze wel een uitzondering maken en mchten we dus rondkijken. Jammer genoeg kon ik er niets kopen, vanwege de sluiting en het ontbreken van het lidmaatschap, maar dat gaat nog goed komen!

Natuurlijk zijn we veel op pad geweest in en rondom Leicester en hebben we ook geshopt. Daar hebben ze een grote Disney Store, waar ik niet met lege handen naar buiten kon, vele tijdschriftenhandels met uitgebreid assortiment aan computer-, quilt- en borduurtijdschriften en een Gamestation en HMV waar we geneusd hebben tussen DVD's en computerspellen.

We hebben kennisgemaakt met familie, vrienden en kennissen van Bethany & Shawn. de ouders van Bethany waren ook vanwege Kerst in Leicester en kwamen geregeld op bezoek. We hebben spelletjes gedaan zoals Stitchopoly (ja, ik heb em nu!), pass the parcel en de Engelse Pim-Pam-Pet. Was heel gezellig!


De dagen gingen echt enorm snel, maar gelukkig komen Bethany & Shawn rond augustus 2010 weer een paar dagen naar Nederland :-) Dan ga ik haar misschien wel besmetten met het quiltvirus!

3 opmerkingen:

  1. Nou Sabine, jullie hebben het errug leuk gehad in Engeland, zo te lezen. Wat een gezellige boel! Je santa-cadeautjes zien er ook prima uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat hebben jullie het gezellig gehad, kan mij er wel iets bij voorstellen dat de dagen voorbij vlogen. En wat een leuke pakjes van je Santa. Jij bent echt wel verwend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We missssssssssss yoooooooooouuu!!! :( See you very soon!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen