maandag 13 augustus 2018

Vakantiedrukte

Tijdens de zomervakantie is het altijd lekker druk, een hoop geregel wat gedaan moet worden, maar ook een hoop geregel waar niets van komt. Druk met de kinders, werk, hobby, organisatie quiltdag maar ook nog ergens wat vrije tijd (voor ontspanning) zien te vinden.Gelukkig zijn er altijd lieverds die met ons mee willen denken en bijvoorbeeld willen oppassen :-)
Ook mocht ik op 26 juli een levensjaar erbij schrijven en was het op 8 augustus tien jaar geleden dat manlief en ik in het huwelijksbootje traden. Dit hebben we samen gevierd tijdens een fijne vakantie in Turkije ;-)

Tijdens onze afwezigheid werd de post netjes in ontvangst genomen en toen ik thuiskwam was er weer een hele stapel pakketjes met gesponsorde artikelen voor de Quiltdag.

Met grote dank aan:

WonderFil Specialty Threads
Quilt Boutique
EQP Textiles (Ellie's Quiltplace)
 Madeira garens
The Warm Company

Degenen die lid zijn van de Facebook-groep "Quiltdag Helmond" hebben over bovenstaande sponsor-bijdragen al iets eerder gezien en gelezen ;-)

Nog iets meer dan negen weken en dan vieren we het 10-jarig bestaan van de quiltdag!
De deelnemers hebben hiervoor onder andere een speciale opdracht gekregen, namelijk het maken van een zelfportret op stof, de basis is een blokmaat van 20x30cm (liefst met ruime naadtoeslag) en uiteraard voorzien van de deelnemer haar naam en woonplaats, in realistische of karikatuur stijl, ik laat me verrassen! En de mooie/ origineelste/ opvallendste inzendingen maken uiteraard kans op een prijs. Deze blokken worden dan verwerkt tot een quilt die op de 11e quiltdag getoond gaat worden...
Inspiratie voor het zelfportret vind je ook via Amy Bradley designs Quilters Yearbook en Portretten International quiltmarket Spring 2018
Andere inspiratiebronnen zijn uiteraard ook welkom!

1 opmerking:

  1. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen