woensdag 30 september 2015

Details workshop 1 en 2

Beste allemaal,

Hierbij dan eindelijk zoals beloofd de info over de workshops.
Ook dit jaar hebben we dankzij een top-inzet weer leuke workshops voor jullie op het programma staan.
Zie ook de foto’s.

Bij de eerste workshop komt de “lesgeefster” helemaal speciaal vanuit België hiervoor naar Helmond…
Het is Ellen Remijnse van Ellie’s Quiltplace (www.elliesquiltplace.com).
Ze geeft een Mini-Masterclass appliceren - scherpe puntjes”.
Tijdens de workshop gaan de deelnemers aan de slag met een onderdeel (een bloemblad) van een van de nieuwste quiltontwerpen van Ellen, namelijk Switch!
Men maakt dan een oefenlapje waarin ze het appliceren kunnen oefenen en 2 keer een puntje moeten maken. Tijdens de workshop wordt dus het bloemblad uit de 'Switch!' quilt gebruikt, maar het is zeker niet verplicht om vervolgens ook met die quilt aan de slag te gaan. 
Deelnemers kunnen ook meedoen om de techniek aan te leren en te gebruiken in andere projecten.
Mocht je echter bij het zien van deze foto’s al direct enthousiast worden over Switch!, dan kun je bij deelname aan de workshop het patroon met korting kopen, als je dit bij opgave doorgeeft.
Bij de workshopprijs is inbegrepen: een groen lapje met daarop een freezer paper mal, zodat we met knippen en strijken geen tijd verliezen en de deelnemers meteen aan de slag kunnen met het appliceren. De deelnemers nemen zelf mee: een ecru lapje (10 x 10 cm) en naaibenodigdheden.
De kosten voor deelname: € 7,50
Los patroon Switch!: € 15,-
Deelname + patroon Switch!: € 20,- (dus € 2,50 voordeel)

De tweede workshop wordt verzorgd door Jacqueline Savelkoul-Braakman van The Log Cabin (http://www.thelogcabin-patchwork.com).
Ze heeft een leuk notitie mapje voor jullie ontworpen. 

Het notitie mapje kan in 3 kleurcombinaties gemaakt worden.
De deelnemers kunnen bij opgave de voorkeur doorgeven van roze stof met naaibenodigdheden, crème stof met naaibenodigdheden of grijs-blauwe stof met roosjes.
(Van iedere stofkeuze zie je hierboven een foto, dus kijk aub even goed)
Bij de workshopprijs is inbegrepen: het pakketje met de stof, tussenvulling, notitie blokje, potloodje en een stuk karton. Alles wordt netjes voorgesneden, zodat de deelnemers meteen aan de slag kunnen.  
De deelnemers nemen zelf mee: naaibenodigdheden.
De kosten voor deelname: € 7,50

De derde workshop is nog niet helemaal rond, maar daar hoop ik jullie voor het einde van de week over te mailen… Er wordt in ieder geval kei hard aan gewerkt om iets leuks voor jullie neer te zetten!
Hopelijk lukt het, want het zou heel erg jammer zijn als er maar 2 workshops zijn dit jaar… (we doen echt ons best voor 3!)

De kosten voor deelname aan de workshop(s) en evt. extra’s betaal je ter plekke aan degene die de workshop verzorgt.
Wil je meedoen aan een of meerdere workshops, geef dan AUB duidelijk je keuzes aan (bijv. incl. patroon of welke kleur stof).
Als je wilt deelnemen, dan moet ik dit voor woensdag 14 oktober weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten