zondag 18 juli 2010

Terugblik naar juni

In juni was er slechts 1x quiltbee, want ik ging ook met manlief op vakantie naar Turkije.

Dus niet veel quilterigs gedaan, maar wel de KIKA blokken die gemaakt zijn door de dames van de quiltbee opgestuurd naar quiltwinkel De Parel. Ze worden daar (met nog 2 van "onze" blokken) tot 1 quilt gemaakt en vergezeld door het beertje Fonkeltje aan een kindje gegeven die wel wat extra warmte en kleur kan gebruiken...


Ook voordat we op vakantie vertrokken nog een eindje gefietst, van Helmond naar Eindhoven.
Via Gerwen/ Nuenen, kom je langs een veldje met hertjes, daar "moesten" we dus even stoppen.
Op het eind wel zadelpijn, want het was toch 18 km enkele reis... en ik fiets niet zo heel vaak :-)


In Turkije was het zeer aangenaam weer. Dus veel bij het zwembad te vinden geweest (dan is All Inclusive echt ideaal) en we hebben o.a. een boottochtje gemaakt bij het rode kasteel van Alanya. Is de moeite waard om eens heen te gaan!

Tijdens onze vakantie ging Mickey logeren bij mijn ouders, onze buurvrouw zorgde voor Elvis.
Na de vakantie bleek toch wel dat ze elkaar gemist hadden. Ze waren bijna onafscheidelijk...Na de vakantie snel weer aan het werk, maar ook gezellig de quiltbee:Het hexagon-virus was toegeslagen.... in alle kleuren, soorten en maten en wel tassen vol!


Daarna nog een high tea met collega's... Heb er weer inspiratie opgedaan om eens hapjes thuis te gaan maken... Alleen al van de foto's bekijken, krijg je toch lekkere trek :-)En iedere collega kreeg een opstekertje/ compliment... Je moest kaartjes aan producten verbinden en dan moest je kijken welke combi bij welke collega hoorde...
Ik kreeg dit pakje melk met kaartje... Lief he?


En ook werden we verblijd met onze nieuwe (megagrote!) bank!
De bank zit (en ligt!) zalig... Ook Mickey weet zich weer perfect te installeren :-)

1 opmerking:

 1. Nou, nou, wat laat jij lekker veel zien hier en je hebt ook genoeg te vertellen. Gezellig. Wat een prachtbank Sabine, daar gaan jullie vast heel erg van genieten, ruimte zat om allebei languit te gaan liggen, beesten erbij, helemaal gaaf!
  Die vakantie in Turkije ziet er ook tof uit, leuke foto's van jou en Henry. Het is wel héél duidelijk te zien dat jullie genoten hebben.
  En natuurlijk dan de bee, wat een hexjes allemaal, tjemig, het is echt een virus.
  Zo, nu nog even het volgende logje lezen. Pfff, jij weet iemand wel bezig te houden LOL

  Groetjes,
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen