donderdag 11 februari 2010

Inhaalslag

Sow, al bijna een maand geen bericht meer geschreven, en dat terwijl er toch wel hier en daar wat dingen waren om over te schreven. Tijdsgebrek was de grote boosdoener...

Als eerste kan ik vertellen dat de postbode mijn huisje weer heeft gevonden... ik heb mijn Secret Angel Swap items ontvangen! De maakster is Sandra uit Amerika. Ben helemaal blij ermee!
Nogmaals bedankt Sandra!Ook is mijn kerststof uit Engeland aangekomen... Ondanks de sneeuw die er ligt zal de stof nu wel blijven liggen tot later dit jaar. Ik had de stof besteld omdat ik vorig jaar (i.v.m. de quiltdag) een panel van die serie had gekregen van Corry van De Quiltsteek. Lief he?!

De stofjes op de foto erlangs had ik gekocht tijdens het laatste deel van de curus machinaal quilten bij Corry. Wat vloog de tijd... Deze lieve stofjes zullen waarschijnlijk deel uitmaken van de 2 grote projecten... (The Gingham Girls BOM/ en of Girls Day Out)

Bij Corry was het wel eerst "hard werken" voor we de nieuwste stofjes mochten aaien en graaien... Ik heb, geinspireerd door Shirley, een poging gedaan om libelles te quilten... Ach oefening baart kunst zullen we maar zeggen :-) (onderkant ligt boven zodat het stiksel beter zichtbaar is)

Nog wat andere experimenten. Het meanderen ging best prima, nadat Corry het figuur op de stof had getekend.De dag na de workshop Machinaal Quilten, was het ook alweer Fonkel Quiltbee, dus mocht meteen mijn proeflap geshowd worden. Ook kwamen er nog wat kerstquiltjes en meer moois uit de tassen...--------Van Ankie --------------Van Marja ---------------Van Trees
Ook heb ik de stofjes voor de KIKA blokken uitgedeeld aan de deelneemsters. Mocht je ook blokken willen maken voor KIKA... het kan tot juli 2010! Zie: Quiltwinkel de Parel
Inmiddels heb ik het grootste deel van mijn blok af... toen was mijn stof op :-(
Morgen op de Fonkel Quiltbee maar eens vragen of iemand nog wat paardenstof overheeft...


-------------------------------------------------(bewerkt voor het effect)
Het blok is meteen oefening voor het blok dat je kunt inleveren bij het Quiltweekend in Elst. (Dat begint donderdag 18 maart en duurt 4 dagen!!!)
"Normaal" zijn de 4 vierkantjes 1 kleur, ipv roze en blauw, maar dit KIKA-blok is voor een kinderquilt, dus wel zo speels.

Verder dus weinig gehobbyt, maar heb gisteren nog even een siggie gemaakt voor Jeannette, de siggie komt op de Clutter Round Robin quilt, samen met de siggies van de andere Clutters, waaronder Erica , Erna en Inge.Het thema van de quilt was huisje, boompje, beestje, vandaar de randstof met huisjes, beestjes en bloempjes en de postduif in het midden. Zaterdag is het weer Clutter-bijeenkomst... ik hoop dat Jeannette de siggie leuk vindt.

Beste lezers, ik ga mijn best doen om het voor elkaar te krijgen dat mijn volgende berichtje niet weer een maand op zich laat wachten, maarja... het is hier bijna carnaval, dus heb ik weer een hoop kinderactiviteiten te organiseren...

(Foto van na het Rode Neuzen Bal ;-))

Meer foto's zijn te zien op CV de Spekzullekes. Voor de overige carnavalsvierders.... Alaaf!

2 opmerkingen:

  1. Sp glad you like it and again that I was so slow

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Dat je secret swap is aangekomen. Leuke lepkes heb je er weer bij. Het KIKA blokje is geweldig. Groetjes, Erna

    BeantwoordenVerwijderen