vrijdag 2 oktober 2009

De laatste info quiltdag op 17 oktober in Helmond

LET OP: nog aanmelden is helaas NIET meer mogelijk.

Hallo allemaal,

Nog maar 2 weken en dan is het zover, de quiltdag in Helmond.
Zoals beloofd zijn er een aantal winkels aanwezig.
Het gaat om: An3na, The Logcabin, De Quiltpuzzel en Patch & Stitch.
Daarnaast zijn er nog een aantal anderen die hun medewerking hebben verleend voor de quiltdag.

Wat al bekend is m.b.t. de winkels op de quiltdag:
An3na neemt o.a. 60 verschillende batikstoffen mee en heeft op de quiltdag hiermee een speciale aanbieding: alle batikstoffen voor € 9,75 per meter, € 5,00 voor een halve meter en € 2,50 voor een FQ. Neem ook een kijkje op de website voor wat ze nog meer verkoopt: An3na

The Logcabin neemt o.a. kerststoffen en kerstpanels mee en heeft op de quiltdag hiermee een speciale aanbieding: je krijgt 10% korting op de kerststoffen en 15% korting op de kerstpanels.
Neem ook een kijkje op de website voor wat ze nog meer verkoopt: The Logcabin

De Quiltpuzzel neemt mee: o.a. pakketten van McKenna Ryan en anderen, kleine stofpakketjes, accessoires, kerststoffen, kerstpanels en kerstboeken. De aanbieding blijft nog een verrassing.
Neem ook een kijkje op de website voor wat ze nog meer verkoopt: De Quiltpuzzel

Patch & Stitch neemt mee: FQ's o.a. van Lecien, Moda, Quiltgate, Yuwa en Windham Fabrics, Moda pakketjes zoals Scrapbags, petit fours etc, diverse merken en soorten garens en tussenvullingen van Quilters Dream Batting (katoen, polyester, wol, puff en blend (70/30).
Ze neemt Hobbs tussenvulling mee op bestelling. De aanbiedingen die dag:15% korting op de longarmquiltservice, FQ's € 3,50 en 20% kennismakingskorting op alle Quilters Dream Batting.De website: Patch & Stitch

An3na, The Logcabin, De Quiltpuzzel en Patch & Stitch doen hun best om voor ieder wat wils mee te nemen, maar je kunt hen altijd benaderen of ze iets specifieks kunnen meenemen naar Helmond (scheelt weer verzendkosten)!

Je hoeft je op de quiltdag niet te vervelen, er is vanalles te doen, maar het is handig als je je naaigerei meeneemt (denk aan een schaar, naald, spelden, garen en eventueel een tornmesje :-)) Zoals eerder gemeld zijn er 3 drankjes & een kleine lunch inbegrepen. Mocht je vegetarisch zijn, laat dit dan z.s.m. weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. In de Fonkel heb je eventueel de mogelijkheid om tegen een gunstige prijs meer consumpties te kopen.

We willen je vragen om thuis, volgens het per email ontvangen patroon, een siggie te maken voor de quiltdag. Vergeet ook niet om een naam-badge te maken. Hiermee maak je kans op een prijsje.

Vergeet ook niet je bijdrage voor de Show & Tell. Je mag maximaal 2 quilts hiervoor meenemen. Wil je wel iets laten zien, maar liever niet zo in de belangstelling staan, voorzie de quilt dan met een blaadje waarop de info staat (bijvoorbeeld naam quilt, doel en naam maker) en dan showen wij de quilt voor je.

De Fonkel is vanaf 9.30 uur open. De zaal opent om 10.00 uur.
We kijken er naar uit om dan iedereen te verwelkomen!

Groetjes, Marja & Sabine
Stuur ons een email.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten