donderdag 4 oktober 2018

Nog maar iets meer dan een week!

Nog maar iets meer dan een week en dan is het al zover, de 10e Quiltdag in Helmond.
De laatste regeldingen zijn in volle gang en dat maakt het enorm druk.
De aanmeldingen voor de workshops moesten ruim een week geleden doorgegeven worden, de lunchaantallen moesten vorige week doorgegeven worden en uiteraard moesten alle spullen voor de goodiebags binnen zijn.

Aangezien helaas nog niet alles het geval is, proberen we verder zo goed mogelijk al de overige karweitjes voor te bereiden. Heel veel dames hebben hun hulp aangeboden en ik ben daar ook heel dankbaar voor! Het wordt echter last-minute zo...

Gelukkig heb ik wel van heel veel sponsors nog mooie en leuke artikelen mogen ontvangen en deze staan allemaal weer vermeldt in het lijstje (met links naar hun website) hier rechts, maar uiteraard laat ik ook graag de logo's nog even zien! (in eerdere berichten staan ook logo's van sponsors van wie ik eerder een bijdrage heb mogen ontvangen) Helaas missen we dit jaar een aantal oud-gedienden wat sponsorbijdrage betreft, maar gelukkig zijn er ook weer een paar nieuwe sponsors bijgekomen!
Hartstikke fijn!
2 opmerkingen:

  1. Voor mij wordt het de eerste keer dat ik naar deze quiltdag ga. Heel nieuwsgierig ben ik. Succes met de laatste voorbereidingen.­čĄŚ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn leven is mooi dankzij jou, Mein Helfer. Heer Jezus in mijn leven als een kaarslicht in de duisternis. Je liet me de betekenis van geloof zien met je woorden. Ik weet dat zelfs toen ik de hele dag huilde nadenkend over hoe te herstellen, je niet sliep, je was me dierbaar. Ik nam contact op met het kruidencentrum Dr. Itua, die in West-Afrika woonde. Een vriend van mij hier in Hamburg komt ook uit Afrika. Ze vertelde me over Afrikaanse kruiden, maar ik was nerveus. Ik ben erg bang als het gaat om Afrika omdat ik veel vreselijke dingen over hen heb gehoord vanwege mijn christendom. god voor richting, neem een ​​moedige stap en neem contact met hem op in de e-mail en ga dan naar WhatsApp, hij vroeg of ik voor behandeling kon komen of ik wilde een levering, ik zei hem dat ik hem wilde weten Ik koop een ticket in 2 manieren om naar Afrika te gaan Om Dr. Itua te ontmoeten, ging ik daar heen en ik was sprakeloos van de mensen die ik daar zag. Patent, zieke mensen. Itua is een god die naar de wereld is gestuurd, ik heb mijn voorganger verteld over wat ik aan het doen ben, dominee Bill Scheer. We hebben een echte strijd prachtig met Spirit en Flesh. Aanbidding diezelfde avond. Hij bad voor me en vroeg me om te leiden. Ik bracht 2 weken en 2 dagen door in Afrika bij Dr. Itua Herbal Home. Na de behandeling vroeg hij me om zijn verpleegster te ontmoeten voor de HIV-test toen ik het deed. Het was negatief, ik vroeg mijn vriend om me naar een ander nabijgelegen ziekenhuis te brengen toen ik aankwam, het was negatief. Ik was overweldigd door het resultaat, maar gelukkig vanbinnen. We gingen met Dr. Itua, ik dank hem maar ik leg uit dat ik niet genoeg heb om hem mijn waardering te tonen, dat hij mijn situatie begrijpt, maar ik beloof dat hij zal getuigen over zijn goede werk. Goddank voor mijn lieve vriendin, Emma, ​​ik weet dat ik dit nu zou kunnen lezen, ik wil je bedanken. En veel dank aan Dr. Itua Herbal Center. Hij gaf me zijn kalender die ik in mijn huis op mijn muur legde. Dr. Itua kan ook de volgende ziekten genezen ... Kanker, HIV, Herpes, Hepatitis B, Inflammatoire Lever, Diabetis, Blaaskanker, Darmkanker, Borstkanker, Nierkanker, Leukemie, Lun, Fribroid, Onvruchtbaarheid, Ziekte van Parkinson, Inflammatory darmziekte, fibromyalgie, herstel je ex. U kunt contact met hem opnemen per e-mail of whatsapp, @ .. drituaherbalcenter@gmail.com, telefoonnummer ... + 2348149277967 .. Hij is een goede dokter, praat vriendelijk met hem. Ik weet zeker dat hij ook naar je zal luisteren.

    BeantwoordenVerwijderen