donderdag 29 september 2016

Nog maar twee nachtjes slapen en dan is de Quiltdag eindelijk...
Zoals ik al eerder schreef, moest er nog het een en ander per post komen.
Gelukkig is dat inmiddels allemaal goed gearriveerd, met bijzondere dank aan een sponsor die zo goed is geweest om iets vervangends te sturen, aangezien een pakketje vermist is geraakt in een distributiecentrum... Kortom, het was best even spannend.

Maar de afgelopen dagen hebben we echt enorm hard gewerkt, vandaar ook dat het even stil was op het blog, maar met trots kan ik dan ook zeggen dat alle goodiebags voor de deelnemers al klaar zijn, en ook de loterijtasjes zijn klaar en de prijzen liggen klaar om te verdelen onder de bingo - loterij - naambadge.
En het zijn me toch veel prijzen... Onze woonkamer, verzamelpunt bij de laatste voorbereidingen, was bijna onbegaanbaar... Alles en iedereen was omringd door dozen... De foto's zijn te beschamend om te laten zien... Dus laat ik jullie nog even de logo's zien van de sponsors van de afgelopen dagen...
Zaterdag, op de dag zelf, komt er nog iets van 2 sponsors, dus wie dat zijn, zien jullie dan...
In de tussentijd, neem eens een kijkje bij de sites van de sponsors... (links zijn eenvoudig te bekijken via de kolom aan de rechterkant van deze pagina) Of zoek ze eens op via Facebook.
Zij waarderen het heel erg als jullie bijv. via het gastenboek of hun FB-pagina een bedankje achterlaten, of zelfs iets bij hen bestellen als je er iets leuks ziet!
Alvast bedankt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten