woensdag 21 oktober 2015

Ik heb hier al even geen berichtje meer geplaatst, maar dat betekent niet dat ik niets te melden heb. De trouwe Facebook-volgers hebben de afgelopen weken wel geregeld een berichtje voorbij zien komen omdat dat net iets makkelijker gaat. (Om een of andere reden kan ik vanuit mijn telefoon geen bericht met foto op deze site plaatsen, dus moet ik daarvoor echt achter de PC kruipen....) Ik heb het zelfs zo druk gehad, dat ik diverse karweitjes meenam naar "andere verplichtingen"...
Zojuist heb ik weer "even" het lijstje van Sponsoren voor de Quiltdag 2015 aangevuld. Jeetjemineetje, het is inmiddels een hele waslijst geworden.
Echt helemaal geweldig, want dankzij al deze sponsoren gaan er zo'n 140 quilters een geweldige dag beleven en met mooie spulletjes naar huis. Inmiddels zijn alle goodiebags al gevuld (met echt heel veel leuks erin!),
zijn alle binnenkomst-pakketjes gemaakt (met ook iets leuks erbij),
zijn de lootjes voor de loterij klaar, is de bingo weer klaar om gespeeld te gaan worden (geheel vernieuwd, nu in groter formaat)
en staan er in ons hele huis dozen met mooie prijzen die gewonnen kunnen worden (met de loterij en/ of de bingo en/ of de mooiste naambadge, dus heel veel kansen!)...
O.a. de Firma Rijkers Naaimachines heeft weer enkele zeer mooie hoofdprijzen beschikbaar gesteld, maar wat, dat ga ik nog niet verklappen :-)

Oftewel, alles komt goed.... Ik zou wel heel verbaasd zijn, als de deelnemers niet gaan genieten.
Over 3 nachtjes is het al zo ver! Vandaag of morgen stuur ik hen nog een geheugensteuntje, zodat ze niets vergeten om mee te nemen...

7 opmerkingen:

 1. oooh wat een feestje is het toch..........ik verheug me erop met heel veel dank voor jou en je gezin maar ook de sponsoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldig vooruitzicht! Dank je wel Sabine en familie en natuurlijk ook dank je wel voor de vele sponsors!
  Yvonne aka sommeke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wetend dat we weer zo verwend gaan worden zaterdag, maakt dat ik de nacht tevoren altijd slecht slaap. Heerlijk om weer zoveel bekenden te zien, en onbekenden leer kennen, allemaal mooie quilts ga bewonderen, lootjes kopen om kans te maken op een mooie prijs, zo ook bingo-en met schitterende prijzen, en dat we na afloop een goodybag krijgen als kers op de taart (dank jullie wel sponsors!), een heerlijke vooruitzicht (het tasje wordt pas bij thuiskomst open gemaakt)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is ieder jaar een feest om naar de quiltdag te gaan. Een feest dankzij het vele werk van Sabine en al de sponsoren die hun bijdragen leveren.
  DANK DANK DANK !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik verheug me echt op a.s. zaterdag en ik wil jou en ook zeker alle sponsors nú al bedanken omdat ik uit ervaring weet dat het weer een onvergetelijke dag wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog maar een nachtje slapen en dan is het zover!!!
  Sabine met man en de kinderen,maar ook de sposors,BEDANKT !!!!!
  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een hele mooie quiltdag gehad dank zij Sabine en de vele sponsers Dank U wel het was een dag met een goude randje.

  BeantwoordenVerwijderen