zondag 12 oktober 2014

Quiltdag 2014 alweer voorbij...

Gisteren was ik al zeer vroeg wakker, want om 8.00u moest ik al aanwezig zijn bij Wijkhuis de Fonkel ivm de Quiltdag ;-) Al snel hadden we de theaterzaal in orde en konden de aanwezige winkels ook aan de slag om hun spulletjes mooi uit te stallen. Om 9.30u waren er al vele dames aan het trappelen van ongeduld in de ontmoetingsruimte en om 10.00u was het dan eindelijk zo ver... De deuren gingen open en de dames mochten de theaterzaal betreden.

De dag begon al meteen goed, want ze kregen bij binnenkomst al een heel mooi patroon dat beschikbaar was gesteld door www.bobbin.nl en dat was slechts een van de vele sponsoren. Zonder deze sponsoren was deze dag echt niet mogelijk geweest, dus nogmaals heel erg bedankt! Zie even het overzicht van sponsoren in de rechtse kolom van de pagina... Het waren er maar liefst 31!
Deze kan ik niet snel allemaal noemen, dus ook dat ga ik een andere keer doen...

De dames gingen aan het einde van de dag naar huis met een zeer goed gevulde goodiebag maar ook weer leuke ervaringen, nieuwe inspiratie, kennismakingen met quiltvriendinnen en zelfs hele mooie prijzen! Eind oktober zal ik nog een aantal foto's plaatsen van gisteren...
Tot over twee weekjes!

Je kunt ook op andere blogs over de quiltdag lezen (en al wat foto's zien, zoals bij http://zipjezopje.wordpress.com/2014/10/11/fonkel-quiltdag/ ) Veel lees- en kijkplezier!

2 opmerkingen:

  1. Twas heel gezellig,fijn dat ik er bij mocht zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo te lezen hebben we echt wat gemist.... We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen