woensdag 18 juni 2014

Patronenpost-dag bij Wendy Vosters

Op zaterdag 7 juni j.l. was het tijd voor de Patronenpost- dag bij Wendy Vosters in Budel,
de weersverwachtingen beloofden mooi weer, maar het was werkelijk waar prachting weer.















De bekertjes koel water hadden dan ook gretig aftrek. Men kon er allerlei workshopjes volgen, maar dankzij vele party-tenten/ pagode-tenten (?) kon iedereen fijn in de schaduw werken en de hangende quilts waren op hun mooist in het felle zonlicht.

 













Ik mocht me bezighouden in de Tornclub, de locatie van de quiltbees/ workshops/ cursussen die bij Wendy te volgen zijn (zie www.wendyvosters.com), maar ook de plek waar je hele mooie quiltstoffen en andere benodigdheden kunt kopen! De dames konden de stoffen niet weerstaan... Flink wat meters stof verkocht, variërend van 10cm... tot 2,5m. Dus goed in de weer geweest met het rolmes, al was het zo warm en druk dat ik wel mijn hoofd er goed moest bijhouden, haha. Ook leuk om zo advies te mogen uitbrengen en te buurten met diverse dames die ik nog niet kende...



























Ik had mijn quiltmap meegenomen naar de Tornclub, want ik mag over een tijdje  bij Wendy een workshop gaan geven hierin. Er was al veel belangstelling voor de quiltmap workshop!
Lijkt het jou ook leuk?

























De datum die geprikt is, is woensdag 17 september, van 12.30 tot 16.30u en deelname, inclusief VRIJWEL alle materialen (excl. stof voor de buitenkant en evt. lintjes/ extra versiersels) is slechts € 30,- incl. koffie/ thee en wat lekkers... Een super leuke dag wordt het! Dus meldt jezelf z.s.m. bij mij en/ of Wendy aan d.m.v. een mailtje! http://www.wendyvosters.com/workshops.htm















Mocht je overigens op woensdag niet kunnen, maar wel op zaterdag? Laat het mij en/ of Wendy weten en bij voldoende deelnemers, vindt de workshop ook een keer op zaterdag plaats!

Natuurlijk tijdens de ook veel quiltvriendinnen/ quiltbekenden gezien Kortom een hele leuke dag, die wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is! Enne..., ben je nog niet in de Tornclub geweest? Zie dan: www.wendyvosters.com voor de openingstijden!


 



2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag, het was weer heel geslaagd, een erg mooie dag.
    Quilt groetjes Anja.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. een super dagje,wil er volgende jaar weer bij zijn.en de leuk onmoetingen geniet er nog van.grt marleen

    BeantwoordenVerwijderen