vrijdag 11 april 2014

Aanmelden mogelijk voor Quiltdag Helmond op zaterdag 11 oktober 2014!

Hallo allemaal,

Iets meer dan een week geleden was het 1 april en toen moest ik natuurlijk wel een klein grapje uithalen… Maar om jullie niet in spanning te houden, meldde ik er natuurlijk wel meteen bij dat er echt weer een quiltdag komt in 2014!

Omdat het vandaag 11 april is, vind ik dit de perfecte datum om jullie de datum te vertellen…. Zaterdag 11 oktober 2014!
En voor de 6de keer alweer, op onze vertrouwde stek, in Wijkhuis De Fonkel te Helmond.
Over precies 6 maanden is het dus weer zo ver, en dan gaan we er weer een gezellige, inspirerende en creatieve dag van maken!

Momenteel wordt er nog heel hard aan 2 siggy-quilts gewerkt (van 2011 en van 2013) en dat brengt het totaal dan al op 5 mooie siggy-quilts.
Deze krijgen uiteraard alle 5 weer een speciaal plekje tijdens de komende quiltdag!
Ook ben ik alweer in gesprek met leuke winkels en natuurlijk ook over leuke workshops!

Wil je er zaterdag 11 oktober bij zijn als deelnemer? Mail me dan je/ jullie gegevens (van ieder de voornaam, achternaam én woonplaats) en dan ontvang je z.s.m. een mailtje met daarin de betalingsgegevens, zodat je je aanmelding definitief kunt maken!

Afgelopen jaren moest ik helaas wel al na enkele dagen melden dat ik geen aanmeldingen meer kon accepteren, dus wees er snel bij!

Hieronder de verdere informatie!
De kosten voor deelname aan de quiltdag bedraagt € 17,50 per persoon.
Dit bedrag omvat het consumptiepakket (3 drankjes, een kop soep en een broodje) en het bekende quiltdag-tasje met diverse quilterige verrassingen!

Aanmelden doe je dus door aan mij een email te sturen met daarin je voor- en achternaam en woonplaats. Meld je meerdere personen tegelijk aan, dan heb ik dus van allen de voor- en achternaam en woonplaats nodig.
Vervolgens ontvang je z.s.m. (dit kan 2 a 3 dagen duren!) de gegevens om het (volledige) deelname-bedrag over te maken.

Na ontvangst van de betaling krijg je van mij (wederom z.s.m.) hiervan een bevestiging. Hiermee is je aanmelding definitief.

 

Dat zijn de leuke dingen, nu volgen de iets minder leuke dingen, maar voor degenen die vaker zijn geweest, is dit al bekend en ik hoop wederom op jullie begrip.
Er is geen geldteruggave mogelijk.
Als je niet kunt komen, zijn er de volgende mogelijkheden:
- Je kunt wel iemand anders in jouw plaats laten komen, wanneer je mij dit vóór maandag 6 oktober laat weten, met de benodigde gegevens.
- Wanneer je je vóór 26 september 2014 afmeldt, dan gebruik ik het bedrag van het consumptiepakket voor de verzendkosten om het tasje na te sturen. Mochten de verzendkosten hoger zijn, moet je wel eerst bijbetalen.
- Wanneer je 26 september 2014 jezelf afmeldt, moet je eerst de volledige verzendkosten bijbetalen, binnen 7 dagen na de quiltdag, zodat ik je het tasje kan nasturen.

Het is natuurlijk mogelijk dat je regelt (eventueel kan ik daarbij bemiddelen) dat  een andere deelnemer vanaf de quiltdag het tasje voor je meeneemt, als je mij hier vóór donderdag 9 oktober van op de hoogte stelt.

Wanneer je op de quiltdag afwezig bent, zonder dat ik voorafgaand bericht hierover van je heb ontvangen, dan vervalt je recht op het tasje.
Uiteraard hoop ik dat bovenstaande regeltjes niet nodig zijn, want ik kijk er naar uit om jullie allemaal weer te begroeten!

Laat mij gauw weten dat je wilt komen, dan kan ik de gegevens sturen zodat je je aanmelding definitief kunt maken!

Let op: hoe eerder, hoe beter, want vol = vol!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten