woensdag 11 september 2013

Hallo allemaal,

Het is weer tijd voor een nieuw bericht over de quiltdag…

Enkelen hadden het wellicht al gezien op de website van het Quiltersgilde, maar dit jaar komen er maar liefst 3 leuke winkels, namelijk;  Atelier de Quiltsteek (http://www.dequiltsteek.nl ), Created By Mascha (http://www.createdbymascha.nl ) en Patch & Stitch (http://www.patchandstitch.com ), waar je weer allerlei benodigdheden kunt kopen. Alle drie de winkels hebben een leuk project bedacht als workshop! Inderdaad…. Vanwege het jubileum zijn er maar liefst 3 totaal verschillende workshops!

Bij Created By Mascha kun je een hele leuke quilt-engel (Sabineke genaamd J) maken. Je kunt kiezen tussen een pakketje met rode stof voor het jurkje of blauwe stof voor het jurkje.
Deelname aan de workshop, inclusief het pakketje met benodigdheden kost slechts € 5,-
Je betaalt dit dan voor aanvang van de workshop aan Mascha zelf. Voor de workshop neem je zelf een schaar, een potlood, naald en garen mee!

 Bij Patch & Stitch kun je een Clam Shell maken. Het is een soort mapje voor bijv. je vingerhoed, een lippenstift of andere kleine dingetjes die je leuk wil opbergen.
Deelname aan de workshop, inclusief het pakketje met tussenvulling en stof kost slechts € 8,-
Je betaalt dit dan voor aanvang van de workshop aan Wendy zelf. Voor de workshop neem je zelf een schaar, een potlood, naald en garen mee!

 

 
Bij Atelier de Quiltsteek heb je de keuze uit twee mini-quiltjes. Het ene quiltje is vierkant en meet ongeveer 40x40 cm, hierbij werk je met verschillende tinten blauw. Het andere quiltje is rechthoekig en meet ongeveer 35x50 cm. Het rechthoekige quiltje bestaat uit verschillende kleurtjes. Het formaat (vierkant of rechthoekig) dat je kiest, bepaalt ook de kleuren waar je mee werkt (of andersom J
Deelname aan de workshop, inclusief de benodigde stof voor de top en afwerkbies kost slechts € 8,-
Je betaalt dit dan voor aanvang van de workshop aan Corry zelf. Voor de workshop neem je zelf een stuk paternoplaat, een schaar, een potlood, naald en garen mee!

 
Als je aan een of meerdere workshops wilt deelnemen, laat me dit dan uiterlijk woensdag 18 september weten, zodat ik het kan doorgeven aan de winkels. Ik moet dan dus weten aan welke workshop je wilt deelnemen en je voorkeuren! Dus in het geval van de quilt-engel of je de rode of blauwe uitvoering wilt gaan maken en in het geval van het mini-quiltje of je het vierkante (blauwe) of het rechthoekige (meerkleurige) quiltje wilt gaan maken. Geef je meerdere mensen op, geef het dan aub per persoon (met naam) door.

Van al die leuke workshops en activiteiten krijgen jullie natuurlijk ook razend honger! Daarom heb ik weer een aantal smakelijke lunchkeuzes om jullie voor te schotelen.
Als eerste kun je kiezen uit de welbekende tomatensoep (met balletjes) of de champignonsoep (geschikt voor vegetariërs) of voor als je geen soep-liefhebber bent, het Brabantse worstenbroodje.
Als tweede kun je kiezen uit een wit broodje (zonder boter) met een kroket, een wit broodje (zonder boter) met een gehaktbal uit het vet of een wit broodje (zonder boter) met een kaassoufflé.

Mocht hierna je honger nog niet gestild zijn, dan kun je tegen zeer gunstige prijzen nog broodjes, snacks of andere dingen bestellen bij de bar van de Fonkel. Bij inlevering van de drank-consumptiebonnen kun je 3 keer een drankje (koffie/ thee/ fris) halen bij de bar, en tegen betaling bij de bar uiteraard nog meer drankjes.
Vanuit de Fonkel is het niet toegestaan om eigen eten en/ of drinken mee te nemen. Ik hoop op jullie begrip hiervoor. De consumptieprijzen bij de Fonkel zijn gelukkig zeer betaalbaar.

Graag hoor ik uiterlijk zondag 29 september wat je lunchwensen (welk “voorgerecht” en welk broodje) zijn. Ook hiervoor geldt, als je het voor meerdere personen doorgeeft, geef het dan aub per persoon (met naam) door.
Dan komt het namelijk helemaal goed J

Hopelijk lukt het jullie allemaal met het maken van de keuzes en het maken van de siggy en naambadge.

Tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Dag Sabine,
    ik hoop ooit ook eens te komen maar tegen dat ik het hier lees is alles al volzet.
    Moet een leuke dag zijn.

    BeantwoordenVerwijderen