zondag 26 augustus 2012

Birmingham

Het Festival Of Quilts is alweer een week achter de rug.
Ik had het geluk om hiervan twee dagen te mogen meemaken.
In het gezelschap van mijn moeder hebben we 4 dagen in Birmingham (Engeland) vertoefd.Op zowel de zaterdag (vrijwel direct na de landing) als de zondag hebben we op de tentoonstelling in het NEC veel gelopen, veel gezien, veel gelachen en ook wel het een en ander gekocht.
Er hingen wel 1000 quilts, van heel klein, tot heel groot en allemaal anders. Ook stonden er heel veel winkels en kon je deelnemen aan allerlei workshops. Wij hebben meegedaan aan een (gratis) workshop van Sizzix. Echt heel leuk!
Maandag zijn we naar een van de grootste winkelcentra in Birmingham gegaan. Mijn goede vriendin Beth (Uit Leicester, Engeland) heeft ons een paar uurtjes gezelschap gehouden. We gingen naar The Bullring Shopping Centre, dit bestaat uit 3 verdiepingen met allerlei winkels, waaronder een Disney Store, maar ook heel veel kledingwinkels etc. De naam verraadt het eigenlijk al... Op diverse plaatsen stonden er hele grote stieren, van brons, van rotan, maar zelfs ook van jellybeans!
Dinsdag was een echte rustdag/ wachtdag. Dankzij een extra koffer, van Beth konden we met ons hele hebben en houwen weer in het vliegtuig terug naar Nederland.


Het was een vermoeiende reis, maar zeker de moeite waard, dus wie weet dat we het nog eens gaan doen!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk zo met je moeder op pad en zoveel mooi's gezien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je dit heb mogen beleven. Nu lekker nagenieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo te zien hadden jullie een paar heerlijke dagen.
  Groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen