maandag 5 september 2011

Foto's quiltbee 26-8

Hallo allemaal,

De kinderen zijn weer naar school, dus stukje bij beetje komen we weer in de normale routine. Hoog tijd dus om weer wat leuke foto's op mijn blog te zetten.

Iedereen kwam weer met goede zin naar de quiltbee en er was vanalles om bij te kletsen van afgelopen zomer. Zo'n zomerstop duurt stiekem toch wel lang, zeker als het weer niet altijd even zomers is. Het was volle bak. Een mooie ochtend om te werken met de bliksem en stortregen.
Ans heeft weer hard gewerkt met deze top als resultaat.
Een uurtje later was met wat hulp de top al gesandwicht.


Onderstaande top is van Roos. Met detail.Helaas is onderstaande foto niet bepaald scherp, maar de detailfoto geeft aan hoe fris en vrolijk ook deze top van Roos is ;-)Vlisco-klosjes van Truus.Driehoekjes tassen van Clara.
We hadden allemaal goede voornemens voor in de zomer en enkele zijn daarvan ook uitgevoerd.
Tot de volgende keer!

1 opmerking:

  1. Als ik enkel naar het adres had gekeken, en niet naar de datum, stond ik morgenochtend fris en fruitig op de stoep van de Fonkel! Ik was zo zeker van de datum, stond op kalender en in mobieltje, haha, een maandje te vroeg, oh oh. Ik vond het wel al gek op donderdag, maar ach, een kniesoor die daar op let. He, ik val nu in een gat voor morgen LOL lekker quilten dan maar?

    BeantwoordenVerwijderen