zondag 20 februari 2011

Laatste dag "vakantie"

Zoals ik al eerder schreef, was ik afgelopen week thuis, nou de week is voorbij gevlogen. Echt een inhaalslag maken van regelzaken die waren blijven liggen vanwege de drukte, nouja. Ik ben wel weer redelijk uitgerust...

Jullie hadden nog foto's tegoed van de bee op 11-2:


Ria was thuis aan de slag gegaan en had dit lieve varkentje voor me gemaakt...
Wie weet er een leuke naam voor haar?

Ik had mijn Storm At Sea blokjes die op dat moment klaar waren, gespeld tijdens de bee.


D. was de dag erna jarig, we hadden hem om middernacht gewekt met een confettikanon, maar hij was zo moe, dat hij het niet echt kon waarderen. Het feestontbijtje maakte dat de dag wel goed begon (incl. Mars Planet)


Er is vollop visite geweest (non-stop van ongeveer 11.30 uur tot 22.30 uur) en het gebak viel ook goed in de smaak. Een taart hadden we op de foto gezet, voordat hij aangesneden werd.

D. is flink verwend met alle cadeaus en is inmiddels (sinds afgelopen vrijdagmiddag) ook de trotse bezitter van een gloednieuwe herenfiets. Hopelijk heeft hij er lang plezier van!

Lieve vrienden van ons (Beth & Shawn uit de UK) wilden ons verrassen voor Valentijnsdag... Helaas kwam de koek (vergis je niet, de koek was zeker 30 cm doorsnede) is stukjes aan, maar smaakte nog prima! Ook stuurden ze een schattige tafelloper en de kaart met lieve roosjes is zelfgemaakt.


Op dit moment ben ik in afwachting van de bestelde stofjes om verder te kunnen met mijn Storm At Sea... Inmiddels ben ik zo ver:
Ik vind hem echt gaaf worden, nu moet hij nog ongeveer 4x zo lang worden, totdat het een flinke tafelloper is geworden. Zodra de stof binnen is, eerst de (bruine) biezen snijden en dan kom ik als het goed is perfect uit...

Hopelijk krijg ik hem snel af, want ondanks mijn goede voornemen ben ik gisteren "verliefd" geworden op een nieuw patroon... Wederom (raw edge) applicatie en met batikstoffen.

Mijn sterrenbeeld is Leeuw, maar sowieso spreken de wilde dieren me erg aan... En ze hebben ook een mooie zebra, tijger, giraffe, olifant etc. etc. Ai, ai, ai...

Ik ga dus uiteindelijk niet naar de Handwerkbeurs in Zwolle toe (is komend weekend!) maar leg het geld van de entree en het treinkaartje mooi apart voor de Serengeti...
Dan zit ik al bijna aan het bedrag voor het patroon EN de stof :-)
Kijk maar eens bij Big Fork Bay Cotton Co. (zoeken op Toni Whitney)

De komende weken zul je weer minder van me horen, want nu begint de grootste drukte rondom carnaval. Neem gerust een kijkje op de site van De Spekzullekes.
Wie weet tot ziens!

2 opmerkingen:

 1. Sabine , jammer dat je vakantie er weer op zit...niet getreurd het is misschien voor niet lang. Want het schattige varkentje betreft , zoals ik haar zie, zou de naam "Rosalindeke" Misschien iets te lang maar met haar roze kleedje aan,kun niet missen. Allé ik heb geprobeerd, maar er komen vast nog namen hoor! Groetjes uit Brugge Carine http://patchworkstar.blogspot.cm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Sabine, wat leuk dat je bij creJJtion langskwam via Bea! Ik ga inderdaad met quilten beginnen, heb braaf dit weekend eerst alle stofjes gewassen en gestreken. Spannend hoor!
  En over de naam voor je varkentje: Betsy Big?
  Een fijne week en liefs, ook voor Bea,
  Maaike

  BeantwoordenVerwijderen