woensdag 13 oktober 2010

Terugblik afgelopen weekend (quiltdag etc.)

Sow, de quiltdag zit er weer op.
Zo snel als de zaal vol was in de ochtend, vanaf 8.30 uur, zo snel was de zaal ook weer leeg rond 17.00 uur.


Het was een lange dag, maar de dag leverde ook veel energie op. De dames (ruim 90 om precies te zijn, incl. de "winkeldames") waren erg enthousiast en leken het erg goed naar hun zin te hebben.

Tijdens de Show & Tell werd eerst het resultaat van de siggies van afgelopen jaar en ook dit jaar kwamen gelukkig veel dames met een siggie (nasturen is nog mogelijk!!!)


Veel dames gingen met tassen vol quiltbenodigdheden naar huis... sommige dingen waren gewonnen (met de bingo/ mooie siggie/ mooie naambadge), resultaten van de workshops, wat meer dingen gekocht en natuurlijk de tas vol quiltverrassingen voor alle deelnemers aan het einde van de dag.


De aanwezige winkeltjes :-) Andrina, De Quiltpuzzel, De Quiltsteek en Quilt it & Dotty


Inmiddels heb ik ook al enkele werkstukken (vooral de speldenkussentjes) zien verschijnen...
Maar er waren ook affo's van het project van vorig jaar :-)

Keileuk om te zien dat het in de goede aarde viel. Dat geeft goede moed voor volgend jaar, als ik dan nog een gaatje (lees maanden voorbereiding!) tijd vrij heb, nu het in ons huis ook nog gezelliger druk wordt ;-)... Ik beloof nog niets, maar ik ga weer mijn best doen.

Omdat het voor de (jonge-)mannen wel een beetje saai was om de hele dag met quiltende dames samen te zijn, zijn we zondag met zijn drietjes naar Dierenrijk geweest. Even lekker uitwaaien in het zonnetje.


Het was een leuk maar intensief weekend, dus ik las even een korte pauze in, maar na het weekend zien jullie me vanzelf wel weer verschijnen... Meer foto's zullen dan ook volgen...

3 opmerkingen:

  1. Ik kan me voorstellen dat je naar zo'n druk, maar gezellig weekend even wilt rusten. Ben heel benieuwd naar de foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ziet het er toch allemaal gezellig uit. ik ben op verschillende blogs al foto's tegen gekomen van die dag. Leuk voor je dat iedereen zo positief is met de reacties. gr. Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is altijd heerlijk je blog te lezen.........

    Heel erg leuk die foto's, ik geniet ook nog lekker na.........

    BeantwoordenVerwijderen