zaterdag 28 november 2009

Give-away in het kwadraatJudith verloot bovenstaand borduursel. Het hoeft alleen nog maar te worden ingelijst. Ik vind het erg mooi. Ongeveer een decennia (10 jaar ja!) geleden was ik helemaal into kruissteekjes borduren (met de hand). Tegenwoordig wil ik nog wel een stitchery maken i.c.m. quilten, maar al het andere borduren doe ik nu echt op de borduurmachine...

Bovenstaand patroon stond op mijn W.I.M. (Wil Ik Maken) lijst, maar het is er nooit van gekomen... Ik ben geboren in de zomer, blond, houdt van roze en rozen... dus wat wil je nog meer?! En met zo'n pompeuze jurk valt je figuur ook niet meer op :-)

Een van Judiths "kansverhogers" was ook een give-away organiseren... Nou prima. Zoals je al hebt kunnen lezen, heb ik een patroon ontworpen en hiervoor ook de hoofd-materialen ingekocht voor mijn quiltbee. Ik maak 1 pakketje extra, dat je kunt winnen!

Laat een bericht achter met hierin een vermelding van je favoriete freebie online. Heb je een blog en verwijs je komende dagen (van 28-11 tot 10-12) in een berichtje naar mijn blog, dan heb jij ook dubbele kans om te winnen, natuurlijk moet je mij dit ook even laten weten :-) Succes!

Judith is hosting a give-away. I really like the design (cross-stitched and all!) and am hoping to win. Make sure you check her blog. I get an extra chance to win if I host a give-away myself... Okidokie :-)

Like I mentioned earlier I designed a pattern and purchased the main products to create and finish a special project for my quiltbee. I'll make one extra for this give-away here!

If you want to win, leave a message with a link of your favourite freebie online. If you have a blog and put up a message (between 28th of Nov. and the 11th of Dec.) linking to my blog, you'll get an extra chance to win this mystery gift. Don't forget to inform me & good luck :-)


8 opmerkingen:

 1. Ben ik nu echt de enige die reageert? En dat voor iets wat gratis is ;-)

  Je bent wel goed bezig hoor.

  Grtz,
  H.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sabine, ik wilde echt, eerlijk waar een paar dagen geleden al reageren, maar ik heb het gewoon te druk en ben het daarna een beetje vergeten (sip....)Het komt ook doordat ik ff niet op een freebee patroon kon komen, nu wel, wat dacht je van de maandquiltjes van Ellie's Quiltplace? En dan moet ik je nog vermelden op mijn blog en dat vergeet ik dan ook weer, maar...niet getreurd, ik heb nog een paar dagen en in mijn eerstvolgende blogje zal ik deze Give Away vermelden. Heb ik dan aan alle voorwaarden voldaan?????

  Groetjes,
  Inge

  PS: ik wil dat pakketje best graag winnen, want hoewel ik wel van plan ben om in het nieuwe jaar een keer naar de Fonkel te komen (althans dit te proberen, hihi...) kan ik de 11e echt niet. Geen smoesje, ik heb quiltcursus in Best.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een give away daar doe ik altijd wel mee. Mijn favoriete freebie zijn de tassen op www.diybaglover.blogspot.com en natuurlijk alle freebies van speldenkussentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Sabine, natuurlijk vind ik het leuk om mee te doen aan je give away en meteen weer een leuke blog gevonden om vaker te bezoeken dus eigelijk al een beetje gewonnen Mij favoriete freeby eigelijk heb ik er nog maar een gevonden en dat is ook van Ellie's Quiltplace. Ik zal je ook op mijn weblog vermelden maar dat moet met het hele adres ik weet nog steeds niet hoe je een link moet maken Er is dus nog veel te leren voor mij
  groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Sabine ~ mijn favorite freebie zijn er eigenlijk twee: http://sewmamasew.com/blog2/ en http://freebiesforcrafters.blogspot.com/ Vooral de laatste geeft heel veel mooie projecten!
  Wat een leuke giveaway. Ik ben heel benieuwd hoe je patroon eruit zal zien, ook als ik niet win.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Sabine,

  een van mijn favoriete sites is www.modabakeshop.com. Hoop dat het zo klopt en anders moet je even googlen op modabakeshop. Ben benieuwd naar je patroon!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sabine,

  Ik heb verschillende sites die ik volg vanwege de leuke freebies, maar 'a christmas wish' van Gail Pain is toch wel favoriet!

  groetjes van Christine S.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I think the best blog with freebies is 'gumtreedesigners.blogspot.com'. They have had fantastic feebies around christmas gifts during October and November.
  What a good idea with a giveaway.

  BeantwoordenVerwijderen